[:ca]Visita de les alumnes del nostre projecte “Dona, que la maternitat no t’aturi”[:es]Visita de las alumnas de nuestro proyecto “Mujer, que la maternitat no te frene”[:]

maig - 24
2018

[:ca]Visita de les alumnes del nostre projecte “Dona, que la maternitat no t’aturi”[:es]Visita de las alumnas de nuestro proyecto “Mujer, que la maternitat no te frene”[:]

[:ca]Dona, que la maternitat no t’aturi és un projecte iniciat el setembre del 2017, que permet seguir la formació a totes aquelles dones que tenen fills menors de tres anys.  Està tenint una gran acceptació i les places estan molt sol·licitades. Des del setembre fins al juny les aules de l’espai Mare-nen estan ubicades al Centre Cívic Drassanes però a partir del setembre de 2018, que ja tindrem ben condicionades les noves aules a l’antiga Escola Massana, Diàlegs de Dona unificarà les seves classes al Carrer Hospital núm. 56.

Avui ens ha visitat un grup de mares i nens, i han estat molt felices al constatar l’amplitud de la nova escola… El que més ha agradat: totes les aules tenen finestres amb llum natural, un autèntic privilegi!!

[:es]Mujer, que la maternidad no te frene es un proyecto iniciado en septiembre del 2017, que permite seguir la formación a todas aquellas mujeres que tienen hijos menores de tres años.  Está teniendo una gran aceptación y las plazas están muy solicitadas. Desde septiembre hasta junio las aulas del espacio Madre-niño están ubicadas en el Centro Cívic Drassanes pero, a partir de septiembre de 2018, que ya tendremos acondicionadas las nuevas aulas en la antigua Escuela Massana, Diàlegs de Dona unificará sus clases en la calle Hospital nº 56.

Hoy nos ha visitado un grupo de madres y niños, y han sido muy felices al constatar la amplitud de la nueva escuela… Lo que más les ha gustado: todas las aulas tienen ventanas con luz natural, ¡un auténtico privilegio!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *