[:ca]Un pas endavant en els drets de les dones[:es]Un paso adelante en los derechos de la mujer[:]

jul. - 04
2019

[:ca]Un pas endavant en els drets de les dones[:es]Un paso adelante en los derechos de la mujer[:]

[:ca]El dia 1 de juliol es va presentar en el Parlament de les Dones la declaració: Dret a la Participació Política i Social de les Dones. Diàlegs de Dona, com a membre del CNDC (Consell Nacional de Dones de Catalunya) ha participat activament en el grup de treball que ha elaborat aquest document.

El Parlament de Catalunya declara que reconeix el moviment feminista com agent clau de transformació social i  de contenció davant els grups que promouen la intolerància i que ataquen la diversitat, i manifesta la voluntat de promoure reformes per fer efectiu el Dret a la participació social i política de totes les dones.

 

 [:es]El día 1 de julio se presentó en el Parlament de les Dones (Parlamento de las Mujeres)  la declaración: Derecho a la Participación Política y Social de las Mujeres. Diàlegs de Dona, como miembro del CNDC (Consell Nacional de Dones de Catalunya) ha participado activamente en el grupo de trabajo que ha elaborado este documento.

El Parlament de Cataluña declara que reconoce el movimiento feminista como agente clave de transformación social y  de contención ante los grupos que promueven la intolerancia y que atacan la diversidad, y manifiesta la voluntad de promover reformas para hacer efectivo el Derecho a la participación social y política de todas las mujeres.

 [:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *