[:ca]Què es va aturar durant l’estat d’alarma?[:es]Actividades interrumpidas por el estado de alarma[:]

jul. - 16
2020

[:ca]Què es va aturar durant l’estat d’alarma?[:es]Actividades interrumpidas por el estado de alarma[:]

[:ca]Activitats que reprendrem al setembre…

Tot va anar molt de pressa i el 12 de març ens van avisar que tot s’havia d’aturar i vam tancar les portes. Van quedar interromputs projectes molt interessants que, si es donen les condicions, els reprendrem al setembre.

Col·laboració amb equipaments culturals: Fundació Joan Miró

Amb motiu de l’exposició de l’artista d’origen indi Nalini Malani, ens van proposar un projecte creatiu que va entusiasmar a un grup d’alumnes: Veus Latents; que vol esdevenir un vehicle d’expressió, a través de la imatge, dels desitjos i de les inquietuds d’aquestes dones. L’objectiu era potenciar les habilitats expressives i creatives i empoderar a les dones. El projecte el lidera el grup CLICme.

Només vam poder fer dues sessions de les 10 programades: taller de fotogrames de llum i taller de cianotípies.

 

Tallers creatius, reciclem teixits… Fil, agulla i màquina de cosir!

Projecte interessant liderat per l’Estudi de Disseny Responsable de Virginia Rondeel i Naty Lequerica, amb l’objectiu de redissenyar roba usada (upcycling). Vam poder fer 4 sessions de 10… Les continuarem!

[:es]Actividades que retomaremos en septiembre…

Todo fue muy rápido y el 12 de marzo nos avisaron que todo tenía que parar, y cerramos nuestras puertas. Quedaron interrumpidos proyectos muy interesantes que, si se dan las condiciones, los retomaremos en septiembre.

Colaboración con equipamientos culturales: Fundació Joan Miró

Con motivo de la exposición de la artista de origen indio Nalini Malani, nos propusieron un proyecto creativo que entusiasmó a un grupo de alumnos: Voces Latentes; que quiere convertirse en un vehículo de expresión, a través de la imagen, de los deseos y de las inquietudes de estas mujeres. El objetivo era potenciar las habilidades expresivas y creativas y empoderar a las mujeres. El proyecto lo lidera el grupo CLICme.

Solo pudimos hacer dos sesiones de las 10 programadas: taller de fotogramas de luz y taller de cianotípias.


Talleres creativos, reciclamos tejidos… Hilo, aguja y máquina de coser!

Proyecto interesante liderado por el Estudio de Diseño Responsable de Virginia Rondeel y Naty Lequerica, con el objetivo de rediseñar ropa usada (upcycling). Pudimos hacer 4 sesiones de 10… Las continuaremos!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *