[:ca]Per Corpus catifes i “l’ou com balla”[:es]En Corpus alfombras y “l’ou com balla”[:]

juny - 15
2020

[:ca]Per Corpus catifes i “l’ou com balla”[:es]En Corpus alfombras y “l’ou com balla”[:]

[:ca]Fem veïnatge!

La nostra primera activitat presencial, després de setmanes de confinament, ha estat una acció del grup Catifaires del Raval, del que fa anys que formem part.

Respectant totes les mesures de seguretat hem fet una gran catifa a la Casa dels Entremesos i hem decorat la font dels jardins Rubió i LLuc, on es troba la Biblioteca Nacional de Catalunya. Com sempre, el que més ens satisfà és veure veïnes de cultures ben diverses treballant juntes per a donar a conèixer aquesta tradició tan nostra. Participem, fem cultura, fem barri.

 [:es]Hacemos barrio.

Nuestra primera actividad presencial, después de semanas de confinamiento, ha sido una acción del grupo Catifaires del Raval, del que hace años que formamos parte.

Respetando todas las medidas de seguridad hemos hecho una gran alfombra en la Casa dels Entremesos y hemos decorado la fuente de los jardines Rubió i Lluc, donde se encuentra la Biblioteca Nacional de Cataluña. Como siempre, lo que más nos satisface es ver a vecinas de culturas diferentes trabajando juntas para dar a conocer esta tradición tan nuestra. Participamos, hacemos cultura, hacemos barrio.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *