[:ca]Medallas d’honor de la ciutat de Barcelona 2022[:es]Medallas de honor de la ciudad de Barcelona 2022[:]

maig - 27
2022

[:ca]Medallas d’honor de la ciutat de Barcelona 2022[:es]Medallas de honor de la ciudad de Barcelona 2022[:]

[:ca]El dijous 19 de maig el Plenari del Consell de Districte de Ciutat Vella atorgà les medalles d’honor de la ciutat de Barcelona a l’Escola Baixeres i a la nostra coordinadora, Mercè Amor, com a activista compromesa amb el Raval.

L’enhorabona. Molt merescudes totes dues distincions!!

La presidenta de la nostra associació, Fàtima Ahmed, ha volgut dedicar unes paraules de felicitació per la Mercè:

“Com a cofundadora de Diàlegs de Dona, vull compartir amb vosaltres la meva felicitació a una gran i estimada amiga, companya de lluites incansables; la Mercè Amor. Per a mi és una gran dona, un exemple a seguir, amb una qualitat humana indescriptible, sempre tan compromesa i tan pròxima a tothom. Tinc la gran sort de compartir moments de creació d’un projecte com el de Diàlegs de Dona, on la solidaritat i la sororitat entre dones és pura màgia femenina.

Gràcies, amiga meva, per donar-me l’oportunitat d’aprendre i créixer amb tu durant aquests 20 anys, Gràcies per contagiar-me aquesta passió pel treball amb les dones i per tot el que ens hem anat trobant pel camí, però sobretot, gràcies per les mil i una il·lusions compartides i les que encara ens queden per compartir juntes!!!”

Així mateix, la Mercè Amor ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut aquests dies:

“Gràcies, gràcies i mil gràcies a totes aquelles persones que m’heu considerat mereixedora d’aquest reconeixement, reconeixement que faig extensiu a la meva estimada amiga Fàtima Ahmed, cofundadora de Diàlegs de Dona, a totes les nostres companyes d’equip, a les voluntàries i a totes les dones migrants per la seva confiança i per tot el que ens ensenyen dia a dia. Gràcies també a la Nando and Elsa Peretti Foundation que, en els nostres inicis, va creure en nosaltres, ens va donar suport, i va permetre que Diàlegs de Dona esdevingués el que és avui: una entitat referent per les dones, que treballa amb i per les dones.

Gràcies a totes per les vostres precioses paraules,… em trobo permanentment emocionada. Com sempre, seguiré endavant. Seguirem endavant. Força dones!!”

[:es]El jueves 19 de mayo el Plenario del  de Distrito de Ciutat Vella otorgó las medallas de honor de la ciudad de Barcelona en la Escuela Baixeres y a nuestra coordinadora, Mercè Amor, como activista comprometida con el Raval.

La enhorabuena. ¡Muy merecidas ambas distinciones!

La presidenta de nuestra asociación, Fàtima Ahmed, ha querido dedicar unas palabras de felicitación para Mercè:

“Como cofundadora de Diàlegs de Dona quiero compartir con vosotros mi felicitación a una grande y estimada amiga, compañera de luchas incansables, Mercè Amor. Para mí es una gran mujer, un ejemplo a seguir, con una calidad humana indescriptible, siempre tan comprometida y tan próxima a todo el mundo. Tengo la gran suerte de compartir momentos de creación de un proyecto como el de Diàlegs de Dona, donde la solidaridad y la sororidad entre mujeres es pura magia femenina.

Gracias, amiga mía, por darme la oportunidad de aprender y crecer contigo durante estos 20 años, Gracias para contagiarme esta pasión por el trabajo con las mujeres y por todo lo que nos hemos ido encontrando por el camino, pero sobre todo, gracias por las mil y una ilusiones compartidas y las que todavía nos quedan para compartir juntas.”

Así mismo, Mercè Amor ha querido agradecer las muestras de apoyo que ha recibido estos días:

“Gracias, gracias y mil gracias a todas aquellas personas que me habéis considerado merecedora de este reconocimiento, reconocimiento que hago extensivo a mi estimada amiga Fàtima Ahmed, cofundadora de Diàlegs de Dona, a todas nuestras compañeras de equipo, a las voluntarias y a todas las mujeres migrantes por su confianza y por todo lo que nos enseñan día a día. Gracias también a la Nando and Elsa Peretti Foundation que, en nuestros inicios, creyó en nosotros, nos apoyó, y permitió que Diàlegs de Dona se convirtiera en lo que es hoy: una entidad referente para las mujeres, que trabaja con y por las mujeres.

Gracias a todas por vuestras preciosas palabras,… me encuentro permanentemente emocionada. Como siempre, seguiré adelante. Seguiremos adelante.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *