[:ca]La Festa de la Mercè, tret de sortida del curs 2018-2019[:es]La Fiesta de la Mercè, pistoletazo del curso 2018-2019[:]

set. - 27
2018

[:ca]La Festa de la Mercè, tret de sortida del curs 2018-2019[:es]La Fiesta de la Mercè, pistoletazo del curso 2018-2019[:]

[:ca]

Va ser una festa calorosa i plena de vida, la nostra carpa no parava d’omplir-se. Tothom, grans i petits volien fer-se un tatuatge. Per què tallers de henna-mehendiPerquè és una tradició que uneix a moltes de les alumnes de Diàlegs de Dona de Bangladesh, Índia, Pakistan…, perquè simbolitza l’alegria de la festa compartida i què és sinó La Mercè??
D’altra banda s’acosta el nou curs, estem escalfant motors. Iniciem les classes l’1 d’octubre, ja hem tancat matrícula: tot ple!!

[:es]

Fue una fiesta cálida y llena de vida, nuestra carpa no paraba de llenarse. Todos, mayores y pequeños querían hacerse un tatuaje. ¿Por qué talleres de henna-mehendi? Porque es una tradición que une a muchas de nuestras alumnas de Diàlegs de Dona de Bangladesh, India, Pakistán…, porque simboliza la alegría de la fiesta compartida y ¿qué es sino La Mercè?
Por otro lado se acerca el nuevo curso, estamos calentando motores. Empezamos las clases el 1 de octubre, ya hemos cerrado matrícula: ¡¡todo lleno!!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *