[:ca]Interessant jornada de reflexió…[:es]Interesante jornada de reflexión…[:]

des. - 02
2017

[:ca]Interessant jornada de reflexió…[:es]Interesante jornada de reflexión…[:]

[:ca]Organitzat per l’associació Mujeres Pa’lante, Diàlegs de Dona ha col·laborat a la realització d’una jornada sobre violència de gènere que ha tingut lloc a l’espai Francesca Bonnemaison. Sota el títol: Violència de gènere, què podem fer? Dones parlem-ne!, més de 35 dones de diferents origens vam fer una reflexió sobre aquest problema que afecta a tot el món. Vam compartir experiències, vam reflexionar durant tot un matí i van consensuar estratègies per a ajudar a crear xarxes de suport entre nosaltres. Finalment, vam dinar plegades en un ambient molt distés i fraternal… Menú? Un excel·lent cuscús cuinat per alumnes de Mujeres Pa’lante!!

[:es]Organizado por la asociación Mujeres Pa’lante, Diàlegs de Dona ha colaborado en la realización de una jornada sobre violencia de género que ha tenido lugar en el Espai Francesca Bonnemaison. Bajo el título: Violencia de género, ¿qué podemos hacer? ¡Mujeres hablemos!, más de 35 mujeres de diferentes orígenes hemos reflexionado sobre este problema que afecta a todo el mundo.

Hemos compartido experiencias, hemos reflexionado durante una mañana y hemos consensuado estrategias para ayudar a crear redes de soporte entre nosotras. Finalmente, hemos comido juntas en un ambiente muy distendido y fraternal… ¿Menú? Un excelente cuscús cocinado por alumnas de Mujeres Pa’lante!!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *