[:ca]Quina festa la de final de curs![:es]¡Qué fiesta la de final de curso! [:]

juny - 25
2018

[:ca]Quina festa la de final de curs![:es]¡Qué fiesta la de final de curso! [:]

[:ca]Dones, dones i més dones, molts nens, molta alegria i participació i una gran sorpresa: hem tingut entre nosaltres a l alcaldesa Ada Colau, a la regidora Gala Pin i a la consellera Eva Alfama.  Gràcies per compartir amb Diàlegs aquests moments, gràcies per estar tan a prop de tantes i tantes dones diverses, veïnes de Raval, noves ciutadanes de Barcelona. Ha estat un autèntic plaer tenir-vos entre nosaltres!!

El nostre agraïment a totes les alumnes, a les voluntàries, al Centre Cívic Drassanes, a Xamfrà i, molt especialment, a l’equip que ens va donar un important cop de mà en l’organització: Selina, Moriam, Mahbuba, Shirin, Khadija, Farzana, Nazia, Davinder i Shahinur, sense totes vosaltres no hauria estat possible. Som equip!

 

[:es]Mujeres, mujeres y más mujeres, muchos niños, mucha alegría y participación y una gran sorpresa: hemos tenido entre nosotros a la alcaldesa Ada Colau, a la regidora Gala Pin y a la consejera Eva Alfama. Gracias por compartir con Diàlegs estos momentos, gracias por estar tan cerca de tantas y tantas mujeres diversas, vecinas del Raval, nuevas ciudadanas de Barcelona. ¡Ha sido un auténtico placer teneros entre nosotras!

Nuestro agradecimiento a todas las alumnas, a las voluntarias, al Centre Cívic Drassanes, a Xamfrà y, muy especialmente, al equipo que nos echado una mano en la organización: Selina, Moriam, Mahbuba, Shirin, Khadija, Farzana, Nazia, Davinder y Shahinur, sin todas vosotras no hubiera sido posible. ¡Somos equipo!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *