[:ca]I de nou la Festa Intercultural de la Dona[:es]Y de nuevo la Fiesta Intercultural de la Mujer[:]

març - 17
2019

[:ca]I de nou la Festa Intercultural de la Dona[:es]Y de nuevo la Fiesta Intercultural de la Mujer[:]

[:ca]I quina festa! Dimecres, 13 de març, quasi quatre-centes dones vam gaudir de la Festa Intercultural de la Dona 2019 organitzada per la nostra associació al  CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Un èxit total!

Com sempre moltes i moltes dones diverses en un ambient màgic ple d’alegria i bona sintonia. Enguany vam comptar amb divuit talleristes i trenta-quatre dones més, alumnes de les nostres aules, que van formar l’equip d’organització, que va assegurar que tot funcionés a la perfecció.

I entre tantes i tantes dones, la gran sorpresa: l’alcaldessa Ada Colau i la regidora del Districte de Ciutat Vella Gala Pin, entre d’altres, no es van voler perdre aquesta gran trobada!!

Gràcies a totes!

[:es]¡Y qué fiesta! El miércoles, 13 de marzo, casi cuatrocientas mujeres disfrutamos de la Fiesta Intercultural de la Mujer 2019 organizada por nuestra asociación en el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). ¡Un éxito total!

Como siempre muchas y muchas mujeres diferentes en un ambiente mágico lleno de alegría y buena sintonía. Este año contamos con dieciocho talleristas y treinta y cuatro mujeres más, alumnas de nuestras aulas, que formaron el equipo de organización, que aseguró que todo funcionara a la perfección.

Y entre tantas y tantas mujeres, la gran sorpresa: la alcaldesa Ada Colau y la regidora del Distrito de Ciutat Vella Gala Pin, entre otras, no se quisieron perder este gran encuentro.

¡Gracias a todas!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *