[:ca]Hem anat a l’òpera, hem conegut a Giuseppe Verdi![:es]Hemos ido a la ópera, hemos conocido a Giuseppe Verdi[:]

jul. - 12
2019

[:ca]Hem anat a l’òpera, hem conegut a Giuseppe Verdi![:es]Hemos ido a la ópera, hemos conocido a Giuseppe Verdi[:]

[:ca]Després de l’extraordinari interès que va despertar descobrir l’òpera en el taller que ens va oferir el Projecte Social de la Fundació del Gran Teatre del Liceu… era d’esperar. El Liceu ens va fer arribar 80 entrades per assistir a l’assaig general de l’òpera Luisa Miller i les vam exhaurir. En aquesta ocasió també van venir alguns marits.

Tot un espectacle veure a tantes dones diverses impressionades per la bellesa d’aquest edifici tan emblemàtic de Barcelona i assistint a la representació, un excel·lent exemple de la cultura europea que, a poc a poc, van descobrint. Ja estem preparant el curs vinent 2019-2020 i no oblidem el tema cultural que pot contribuir, i molt, a aquest coneixement i reconeixement de la nova societat en la qual han decidit viure.

 

 [:es]Después del extraordinario interés que despertó descubrir la ópera en el taller que nos ofreció el Proyecto Social de la Fundación del Gran Teatro del Liceo… era de esperar. El Liceo nos hizo llegar 80 entradas para asistir al ensayo general de la ópera Luisa Miller y las agotamos. En esta ocasión también vinieron algunos maridos.

Todo un espectáculo ver a tantas mujeres diversas impresionadas por la belleza de este edificio tan emblemático de Barcelona y asistiendo a la representación, un excelente ejemplo de la cultura europea que, poco a poco, van descubriendo. Ya estamos preparando el próximo curso 2019-2020 y no olvidamos el tema cultural, que puede contribuir, y mucho, a este conocimiento y reconocimiento de la nueva sociedad en la cual han decidido vivir.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *