[:ca]Festa Major del Raval amb veu de dona[:es]Festa Major del Raval con voz de mujer[:]

jul. - 17
2022

[:ca]Festa Major del Raval amb veu de dona[:es]Festa Major del Raval con voz de mujer[:]

[:ca]Diàlegs de Dona al cent per cent en la Festa Major d’enguany… De nou demostrem que la nostra participació en el barri és inqüestionable.

Dijous al matí, com a membres de les Catifaires del Raval, vam participar en la confecció de la catifa de flors, va quedar preciosa! I dijous a la tarda el Pregó 2022, a càrrec de la nostra entitat. Donem veu a les noves veïnes: JyotiSujenaHanan, Anisa i Khadija acompanyades de la Fàtima i la Mercè. Un honor participar en el pregó! Després, espectacular cloenda amb el cos de ball Bollywood de la nostra estimada Judith.

Finalment, divendres, èxit total del taller de màscares per a nens. Felicitats a totes i fins l’any que ve!

[:es]Diàlegs de Dona al cien por cien en la Festa Major del Raval de este año… De nuevo demostramos que nuestra participación en el barrio es incuestionable.

El jueves por la mañana, como miembros de las Catifaires del Raval, participamos en la confección de la alfombra de flores, ¡quedó preciosa! Y el jueves por la tarde el Pregón 2022, a cargo de nuestra entidad. Damos voz a las nuevas vecinas: Jyoti, Sujena, Hanan, Anisa y Khadija, acompañadas por Fátima y Mercè. ¡Un honor participar en el pregón! Después, espectacular conclusión con el cuerpo de baile Bollywood de nuestra querida Judith.

Finalmente, el viernes, éxito total del taller de máscaras para niños. ¡Felicidades a todas y hasta el año que viene!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *