[:ca]Festa Intercultural de la Dona 2018 al CCCB[:es]Fiesta Intercultural de la Mujer 2018 en el CCCB[:]

març - 21
2018

[:ca]Festa Intercultural de la Dona 2018 al CCCB[:es]Fiesta Intercultural de la Mujer 2018 en el CCCB[:]

[:ca]De nou hem batut rècord d’assistència, més dones que mai! Registrades 393 dones! Ha estat una festa increïble al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Han participat 18 talleristes, totes alumnes de la nostra Associació, que han fet massatge facial i maquillatge, tatuatges de henna-mehendi, depilació al fil i bindi i trenes africanes. Gràcies a totes per la vostra bona feina.

Mil gràcies també a les grans artistes que ens han delectat amb les seves actuacions: a la Coral Gospel del Lloc de la Dona, al grup G’Riot, a la Companyia Manos de Fuego i, finalment, a la nostra companya Judith del grup Magical Bollywood.

Mil gràcies a l’equip d’organització, ni més ni menys que 35 alumnes i professores voluntàries de Diàlegs de Dona.

I, finalment, gràcies també a totes les dones assistents, pel bon ambient, la cordialitat i les ganes de riure i de ballar… fomentem i treballem per la interculturalitat, un dels objectius més importants de la nostra Associació.

Fins a l’any vinent!!

[:es]De nuevo hemos batido récord de asistencia, ¡más mujeres que nunca! ¡393 mujeres registradas! Ha sido una fiesta increíble en el Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB). Han participado 18 talleristas, todas alumnas de nuestra Asociación, que han hecho masaje facial y maquillaje, tatuajes de henna-mehendi, depilación al hilo y bindi y trenzas africanas. Gracias a todas por vuestro buen trabajo.

Mil gracias también a las grandes artistas que nos han deleitado con sus actuaciones: a la Coral Gospel del Lloc de la Dona, al grup G’Riot, a la Compañía Manos de Fuego y, finalmente, a nuestra compañera Judith del grupo Magical Bollywood.

Mil gracias al equipo de organización, ni más ni menos que 35 alumnas y profesoras voluntarias de Diàlegs de Dona.

Y, finalmente, gracias también a todas las mujeres asistentes, por el buen ambiente, la cordialidad y las ganas de reír y bailar… fomentamos y trabajamos por la interculturalidad, uno de los objetivos más importantes de nuestra Asociación.

¡¡Hasta el año que viene!!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *