[:ca]Ens visita The Nando and Elsa Peretti Foundation[:es]Nos visita The Nando and Elsa Peretti Foundation[:]

març - 02
2022

[:ca]Ens visita The Nando and Elsa Peretti Foundation[:es]Nos visita The Nando and Elsa Peretti Foundation[:]

[:ca]Quin gran dia ahir! Ens van visitar Stefano Palumbo, Peter Schwendinger i Pascal Weber de The Nando and Elsa Peretti Foundation.

Van veure de prop la feina que fa l’entitat, van entrar a les aules, van parlar amb les dones i amb les professores voluntàries, van voler saber la nostra història des dels seus inicis, una història plena de reptes i il·lusions, en fi vam acabar amb un deliciós té a la menta i el tast de pastissets interculturals.

Aquesta visita ens ha recordat a la nostra estimada Elsa. Aviat farà un any que ens va deixar. Era una dona de gran cor i sensibilitat que, en els moments més difícils quan encara érem un projecte molt inicial, va confiar en nosaltres i va fer possible la nostra continuïtat. No t’oblidem Elsa, sàpigues que continuem endavant; dones solidàries ajudant a dones migrants que es troben sovint en situació de vulnerabilitat. Gràcies, Stefano, Peter i Pascal!

[:es]¡Qué gran día ayer! Nos visitaron Stefano Palumbo, Peter Schwendinger y Pascal Weber de The Nando and Elsa Peretti Foundation.

Vieron de cerca el trabajo que hace la entidad, entraron en las aulas, hablaron con las mujeres y con las profesoras voluntarias, quisieron saber nuestra historia desde sus inicios, una historia llena de retos e ilusiones. La jornada acabó con un delicioso té a la menta y la cata de pastelitos interculturales.

Esta visita nos ha recordado a nuestra estimada Elsa. Pronto hará un año que nos dejó. Era una mujer de gran corazón y sensibilidad que, en los momentos más difíciles cuando todavía éramos un proyecto muy inicial, confió en nosotros e hizo posible nuestra continuidad. No te olvidamos Elsa, y continuamos adelante; mujeres solidarias ayudando a mujeres migrantes que se encuentran a menudo en situación de vulnerabilidad. ¡Gracias, Stefano, Peter y Pascal!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *