[:ca]Ens visita la Regidora Gala Pin, parlem del nostre barri[:es]Nos visita la Regidora Gala Pin, hablamos de nuestro barrio[:]

gen. - 24
2018

[:ca]Ens visita la Regidora Gala Pin, parlem del nostre barri[:es]Nos visita la Regidora Gala Pin, hablamos de nuestro barrio[:]

[:ca]Ahir al matí ens va visitar la Gala Pin, Regidora del districte de Ciutat Vella, i Natàlia Martínez, Consellera del districte.

Van estar parlant amb les alumnes de l’Associació. L’intercanvi va resultar molt fructífer: es va parlar dels problemes que afecten el barri, principalment del problema de l’habitatge, i d’altres temes que interessen, com són: la convivència al nostre barri, les escoles, els casals, les ajudes pels fills, etc.

Des de Diàlegs de Dona agraïm aquest acostament tan directe de l’Administració a aquestes famílies del Raval que són una mostra de moltes altres que segueixen patint les conseqüències de la crisi. No podem obviar que hi ha massa famílies que viuen en el llindar de la pobresa.

[:es]Ayer por la mañana nos visitó Gala Pin, Regidora del distrito de Ciutat Vella, y Natàlia Martínez, Consejera del distrito.

Estuvieron hablando con las alumnas de la Asociación. El intercambio resultó muy fructífero: hablaron de los problemas que afectan al barrio, principalmente del problema de la vivienda, y de otros temas que interesan como son: la convivencia en nuestro barrio, las escuelas, las ayudas para los hijos, etc.

Desde Diàlegs de Dona agradecemos este acercamiento tan directo de la Administración a estas familias del barrio del Raval que son una muestra de muchas otras que siguen sufriendo las consecuencias de la crisis. No podemos obviar que hay demasiadas familias que viven en el umbral de la pobreza.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *