[:ca]Dijous Gras: Coneixem les tradicions i participem[:es]Jueves Lardero: Conocemos las tradiciones y participamos[:]

febr. - 28
2019

[:ca]Dijous Gras: Coneixem les tradicions i participem[:es]Jueves Lardero: Conocemos las tradiciones y participamos[:]

[:ca]Per quarta vegada hem participat, conjuntament amb altres veïns i veïnes al IX Concurs de Truites al Raval, organitzat per l’Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana (AIPCC). La taula era plena de magnífiques truites, totes molt prometedores. Dos premis van ser atorgats a dones de Diàlegs, una truita amb sabors de Bangladesh i una altra amb sabors andalusos. El tercer premi,  a la més innovadora va ser pels joves d‘Impulsem. Felicitats a tots els participants!

Ens ha agradat molt participar-hi, som veïnes, som barri, ens coneixem i intercanviem sabers culinaris. Tornarem!

[:es]Por cuarta vez hemos participado, conjuntamente con otros vecinos y vecinas en el IX Concurso de Tortillas del Raval, organizado por la Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana (AIPCC). La mesa estaba llena de magníficas tortillas, todas muy prometedoras. Dos premios fueron otorgados a mujeres de Diàlegs, una tortilla con sabores de Bangladesh y otra con sabores andaluces. El tercer premio, a la más innovadora, fue por los jóvenes de Impulsem. Felicidades a todos los participantes!

Nos ha gustado mucho participar, somos vecinas, somos barrio, nos conocemos e intercambiamos saberes culinarios. Volveremos!

 

 [:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *