Diàlegs de Dona reconeguda per promoure i canalitzar el compromís social ciutadà

des. - 09
2014

Diàlegs de Dona reconeguda per promoure i canalitzar el compromís social ciutadà

El passat 27 de novembre l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona va assistir a la  II Àgora Ciutadana de la Barcelona Social,  un espai de trobada per una ciutadania compromesa socialment amb la ciutat,  impulsat per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

Aproximadament 100 entitats van ser reconegudes per promoure i canalitzar el compromís social ciutadà i amb molta il·lusió  la nostra entitat va ser una d’elles. La Sanzida, una voluntària de Diàlegs de Dona –d’origen bangladeshí- va recollir el diploma.

L’acte va visualitzar i reconèixer la tasca diària i constant que es realitza des del voluntariat i com aquesta dedicació forma part d’un determinat projecte comunitari  que té com a objectiu transformar aquelles causes que generen desigualtat d’exclusió social o discriminació.

Aquest reconeixement és per a totes les que heu compartit amb nosaltres el vostre temps, coneixements, idees, la vostra professió… d’una manera lliure i compromesa amb el projecte de Diàlegs de Dona. Gràcies a totes per caminar juntes en aquest projecte que es diu Diàlegs de Dona i que ens fa créixer personalment, millora les relacions humanes i ens fa compromeses amb una societat més justa, diversa i cohesionada.

Reconeixement del Voluntariat a Diàlegs de dona Desembre 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *