[:ca]Dia escolar de la No-Violència i la Pau[:es]Día escolar de la No-Violencia y La Paz[:]

gen. - 30
2022

[:ca]Dia escolar de la No-Violència i la Pau[:es]Día escolar de la No-Violencia y La Paz[:]

[:ca]Aquests dies hem fet una activitat de sensibilització amb motiu del Dia escolar de la No-Violència i la Pau, que se celebra el 30 de gener.

Com expliquem sovint, per a Diàlegs De Dona, socialitzar no és només ensenyar l’idioma i donar a conèixer la nova societat. Volem ampliar els coneixements de les dones, trencar la tendència, sovint detectada, a limitar el paper de la dona a mare-esposa-cuidadora.

Per això són importants aquests actes de sensibilització. Aprenem geografia, ens situem en el món, sabem el que passa o el que pot passar. Parlem i treballem diversos temes a les aules d’acollida, ens conscienciem i ens fem més fortes.

Un clam ferm: estem per la Pau, no volem guerres!!!

[:es]Estos días hemos hecho una actividad de sensibilización con motivo del Día escolar de la No-Violencia y La Paz, que se celebra el 30 de enero.Como explicamos a menudo, para Diàlegs de Dona, socializar no es solo enseñar el idioma y dar a conocer la nueva sociedad. Queremos ampliar los conocimientos de las mujeres, romper la tendencia, a menudo detectada, a limitar el papel de la mujer a madre-esposa-cuidadora.

Por eso son importantes estos actos de sensibilización. Aprendemos geografía, nos situamos en el mundo, sabemos lo que pasa o lo que puede pasar. Hablamos y trabajamos varios temas en las aulas de acogida, nos concienciamos y nos hacemos más fuertes.

¡Estamos por la paz, no queremos guerras!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *