De nou la Festa Major al nostre barri: el Raval!!!

jul. - 22
2016

De nou la Festa Major al nostre barri: el Raval!!!

El dijous 14 amb el pregó, la cercavila de Gegants, capgrossos, bouets i vaqueta del Raval. Com sempre… molta diversió, música i alegria!

El divendres, des de molt aviat, gran feina de les “Catifaires del Raval”,  grup intercultural en el qual participa Diàlegs de Dona. Vam fer dues grans catifes. Amb pètals de  flors i sal de colors,  reproduint motius del cartell de la Festa. El lloc, molt visitat, va ser els jardins de l’Escola Massana i la biblioteca de Sant Pau. Espectacular!!!! Bona feina catifaires!!

 

i…, no ens cansem. Seguim i seguim participant… dissabte a la tarda érem a la Plaça Folch i Torres. Les ballarines de Diàlegs  van posar un toc de color amb el seu espectacle de bollywood. A més, disposàvem d’una carpa per fer  difusió del nostre projecte i  algunes alumnes tatuaven amb henna-mehendi. La gran sorpresa,  que no esperàvem,  va ser la  visita de  l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada de la Regidora i la Consellera de Dona de districte. Les alumnes de Diàlegs van sentir-se molt felices de poder conèixer l’Ada Colau i poder parlar amb ella de manera tan propera. Gràcies per la visita!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *