[:ca]Darreres activitats![:es]¡Últimas actividades![:]

jul. - 31
2020

[:ca]Darreres activitats![:es]¡Últimas actividades![:]

[:ca]S’acosten les vacances d’estiu…

Com ja tenim dues màquines de cosir, hemos estado haciendo un taller de mascaretes. Les dones ho agraeixen doncs comprar-ne suposa una despesa més en temps difícils.

Durant aquest mes de juliol hem estat repartint aliments i productes de primera necessitat a famílies en situació molt precària, dimecres 26 farem el darrer repartiment.

Finalment ja hem començat a fer les preinscripcions pel curs 2020-2021, de moment, el segon dia, ja tenim apuntades a 92 dones, tornarem a omplir!

Bona feina equip de Diàlegs!!!

 

[:es]Se acercan las vacaciones de verano…

Como ya tenemos dos máquinas de coser, hemos estamos haciendo un taller de mascarillas. Las mujeres lo agradecen pues comprar supone un gasto más en tiempos difíciles.

Durante este mes de julio hemos estado repartiendo alimentos y productos de primera necesidad a familias en situación muy precaria, el miércoles 26 hicimos el último reparto.

Finalmente, ya hemos empezado a hacer las preinscripciones por el curso 2020-2021, de momento, el segundo día, ya tenemos apuntadas a 92 mujeres, ¡volveremos a llenar nuestra aulas!

Buen trabajo equipo de Diàlegs!!!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *