[:ca]Comencem amb les matrícules del nou curs[:es]Empezamos con las matrículas del nuevo curso[:]

set. - 16
2019

[:ca]Comencem amb les matrícules del nou curs[:es]Empezamos con las matrículas del nuevo curso[:]

[:ca]Escalfant motors! Des de la setmana passada estem matriculant a les alumnes pel nou curs 2019-2020. Gran afluència de dones i moltes ganes de començar!

A part del programa que seguim per l’aprenentatge de la llengua i el coneixement del nostre entorn ja tenim l’agenda bastant plena amb activitats de participació: Festes de La Mercè, Big Draw (organitzat pel Museu Picasso), jornada Barcelona Ciutat Diversa, Festival Cultural Raval’s, jornada Apropa Cultura a la Fundació Miró, jornada 25 de Novembre contra la Violència envers les Dones… i més activitats comunitàries i culturals que aniran sortint al llarg de les setmanes vinents. No parem!

 [:es]¡Calentando motores! Desde la semana pasada estamos matriculando a las alumnas para el nuevo curso 2019-2020. ¡Gran afluencia de mujeres y muchas ganas de empezar!

Aparte del programa que seguimos para el aprendizaje de la lengua y el conocimiento de nuestro entorno, ya tenemos la agenda bastante llena con actividades de participaciónFiestas de La Mercè, Big Draw (organitzado por el Museu Picasso), jornada Barcelona Ciutat Diversa, Festival Cultural Raval’s, jornada Apropa Cultura en la Fundació Miró, jornada 25 de Noviembre contra la Violencia hacia las mujeres… y más actividades comunitarias y culturales que irán saliendo a lo largo de las próximas semanas. ¡No paramos!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *