[:ca]Catifaires del Raval: “Allunyats, però units de cor”[:es]Catifaires del Raval: “Alejados, pero unidos de corazón”[:]

maig - 12
2020

[:ca]Catifaires del Raval: “Allunyats, però units de cor”[:es]Catifaires del Raval: “Alejados, pero unidos de corazón”[:]

[:ca]Seguim treballant, seguim participant

Seguim confinades però teletreballant. Seguim en contacte amb les famílies per mantenir-les al dia de totes les recomanacions per a seguir el nostre combat diari contra el Covid-19 i per animar-les a seguir amb paciència aquest dur confinament. Estem atenent casos de famílies que es troben en situacions d’extrema vulnerabilitat.

Sempre que és possible, donades les limitacions, també seguim participant en les activitats del nostre barri com vam fer en la Diada de Sant Jordi i darrerament ens hem afegit, com a Catifaires del Raval, a la crida realitzada per la Federació Catalana de Catifaires i La Coordinadora Internacional de Entidades de Alfombristas a participar en el Projecte Internacional “Moment de Solidaritat” amb el tema “Allunyats, però units de cor”. Diàlegs de Dona ha presentat nou catifes, fetes des de casa. Estem en totes!

[:es]Seguimos trabajando, seguimos participando.

Seguimos confinadas pero teletrebajando. Seguimos en contacto con las familias para mantenerlas al día de todas las recomendaciones para seguir nuestro combate diario contra el Covid-19 y para animarlas a seguir con paciencia este duro confinamiento. Estamos atendiendo casos de familias que se encuentran en situaciones de extrema vulnerabilidad.

Siempre que es posible, dadas las limitaciones, también seguimos participando en las actividades de nuestro barrio como hicimos en la Fiesta de Sant Jordi y últimamente nos hemos añadido, como Catifaires del Raval, al llamamiento realizado por la Federación Catalana de Catifaires y La Coordinadora Internacional de Entidades de Alfombristas a participar en el Proyecto Internacional “Momento de Solidaridad” con el tema “Alejados, pero unidos de corazón”. Diàlegs de Dona ha presentado nueve alfombras, hechas desde casa. ¡Estamos en todas!

 

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *