[:ca]Al febrer: Carnestoltes i Dijous Gras[:es]En febrero: Carnaval y Jueves Lardero[:]

febr. - 27
2021

[:ca]Al febrer: Carnestoltes i Dijous Gras[:es]En febrero: Carnaval y Jueves Lardero[:]

[:ca]La pandèmia no ens ha fet oblidar el Dia de Carnestoltes. Els nens del Casalet Infantil, en grups reduïts, s’ha disfressat… Aquest any, de semàfors! Han passejat per totes les aules i han rebut un fort aplaudiment. Gràcies, Fatema i Laila, ha sigut molt divertit!!

També hem participat en el concurs anual de truites que organitza l’Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana amb motiu del Dijous Gras. Enguany ha estat l’onzena edició. De nou hem rebut un dels premis, en aquesta ocasió a la truita més gustosa, felicitats!

Ens agrada participar i fer veïnatge!

[:es]La pandemia no nos ha hecho olvidar el Día de Carnaval. Los niños del Casalet Infantil, en grupos reducidos, se han disfrazado… este año, ¡de semáforos! Han paseado por todas las aulas y han recibido un fuerte aplauso. Gracias, Fatema y Laila, ¡ha sido muy divertido!

También hemos participado en el concurso anual de tortillas que organiza la Associación Institut de Promoció de la Cultura Catalana con motivo del Jueves Lardero. Este año ha sido la undécima edición. De nuevo hemos recibido uno de los premios, en esta ocasión a la tortilla más sabrosa, ¡felicidades!

¡Nos gusta participar y hacer vecindad!

 

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *