[:ca]25 de novembre, el nostre compromís contra la violència de gènere[:es]25 de noviembre, nuestro compromiso contra la violencia de género[:]

nov. - 26
2019

[:ca]25 de novembre, el nostre compromís contra la violència de gènere[:es]25 de noviembre, nuestro compromiso contra la violencia de género[:]

[:ca]Sensibilitzem. Ni una més, ens volem vives!
Com cada any, hem parlat a les aules, hem escrit pensaments, hem fet el nostre propi homenatge a l’associació, hem participat juntament amb la Plataforma contra la Violència Masclista a la concentració de la Plaça Sant Jaume, hem participat en l’acte organitzat per RavalDona a la Plaça Folch i Torres i hem assistit a la gran manifestació unitària que va tenir lloc al Passeig de Gràcia.

Seguim i seguirem sensibilitzant. La violència masclista no coneix fronteres, la nostra lluita pel respecte i la igualtat entre homes i dones tampoc!

[:es]Sensibilizamos. ¡Ni una más, nos queremos vivas!
Como cada año, hemos hablado en las aulas, hemos escrito pensamientos, hemos hecho nuestro propio homenaje en la asociación, hemos participado junto con la Plataforma contra la Violència Masclista en la concentración de la Plaza Sant Jaume, hemos participado en el acto organizado por RavalDona en la Plaza Folch i Torres y hemos asistido a la gran manifestación unitaria que tuvo lugar en Paseo de Gracia.

Seguimos y seguiremos sensibilizando. ¡La violencia machista no conoce fronteras, nuestra lucha por el respeto y la igualdad entre hombres y mujeres tampoco!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *