[:ca]25 de novembre. Dia internacional contra la violència envers les dones[:es]25 de noviembre. Día internacional contra la violencia de género[:]

nov. - 27
2018

[:ca]25 de novembre. Dia internacional contra la violència envers les dones[:es]25 de noviembre. Día internacional contra la violencia de género[:]

[:ca]Durant tota la setmana passada vam fer debat a les aules, vam reflexionar i parlar sobre la violència de gènere, violència que afecta a tots els països del món sense excepció. Vam escriure frases i vam fer més de 400 flors de paper per preparar l’acte que faríem dilluns 26.

I va arribar dilluns i entitats de la Taula de la Dona del Raval s’han adherit a l’acte organitzat per Diàlegs de Dona. A pesar de la pluja la participació ha estat molt nombrosa: gràcies a les companyes de Casal dels Infants, Lloc de la Dona, Ekumene, Casal de Gent Gran Josep Tarradelles, Fundació Quatre Vents, Centre Cívic Drassanes, Associació de Dones Marroquines de Catalunya, Colèctic….. Gràcies a l’actuació de Malac i Grup Gospel del Lloc de la Dona. Ha estat un moment de record i recolliment però al mateix temps de crit unànime: prou violència masclista… Ens volem vives, juntes podem!!!

[:es]Durante toda la semana pasada hicimos debate en las aulas, reflexionamos y hablamos sobre la violencia de género, violencia que afecta a todos los países del mundo sin excepción. Escribimos frases e hicimos más de 400 flores de papel para preparar el acto que haríamos el lunes 26.

Y llegó el lunes y entidades de la Taula de la Dona del Raval se han adherido al acto organizado por Diàlegs de Dona. A pesar de la lluvia la participación ha sido muy numerosa: gracias a las compañeras de Casal dels Infants, Lloc de la Dona, Ekumene, Casal de Gent Gran Josep Tarradelles, Fundació Quatre Vents, Centre Cívic Drassanes, Associació de Dones Marroquines de Catalunya, Colèctic….. Gracias a la actuación de Malac y Grup Gospel del Lloc de la Dona. Ha sido un momento de recuerdo y recogimiento, pero al mismo tiempo de grito unánime: basta de violencia machista… ¡Nos queremos vivas, juntas podemos!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *