[:ca]Visita a l’Ajuntament de Barcelona[:es]Visita al Ajuntament de Barcelona[:]

febr. - 20
2019

[:ca]Visita a l’Ajuntament de Barcelona[:es]Visita al Ajuntament de Barcelona[:]

[:ca]Dins del nostre programa d’acollida considerem molt important conèixer la nova societat.  Com diuen els objectius de l’entitat, volem que tot allò que resulta estrany i aliè esdevingui conegut i familiar. És per això que no deixem d’explicar el funcionament i el paper que juguen les nostres institucions. En aquest cas l’Ajuntament de la ciutat, i com a cloenda d’un tema tractat a les aules hem realitzat una interessant visita guiada als Salons Nobles de la Casa de la Vila. Seguirem descobrint i aprenent!

[:es]Dentro de nuestro programa de acogida consideramos muy importante conocer la nueva sociedad. Como dicen los objetivos de nuestra entidad, queremos que todo aquello que resulta extraño y ajeno se convierta en conocido y familiar. Es por ello que explicamos en las aulas el funcionamiento y el papel que juegan nuestras instituciones. En este caso el ayuntamiento de la ciudad.

Y como colofón, de este tema tratado en las aulas, hemos realizado una interesante visita guiada a los Salones Nobles de la Casa de la Vila. ¡Seguiremos descubriendo y aprendiendo!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *