[:ca]Què ha representat l’Elsa Peretti per a Diàlegs de Dona?[:es]¿Qué ha representado Elsa Peretti para Diàlegs de Dona?[:]

març - 29
2021

[:ca]Què ha representat l’Elsa Peretti per a Diàlegs de Dona?[:es]¿Qué ha representado Elsa Peretti para Diàlegs de Dona?[:]

[:ca]Fa poc més de vuit anys que treballem al Raval. Vam néixer en el punt àlgid de la crisi iniciada en el 2008, quan moltes entitats tancaven. Els inicis van ser difícils. Teníem una cinquantena de dones a les aules d’acollida però ni un sol euro. Quan més incerta era la nostra continuïtat va aparèixer la Fundació Nando & Elsa Peretti, que es va interessar per la nostra feina i va decidir apostar per Diàlegs de Dona. És així com vam rebre la primera subvenció. Des d’aquell moment, la Fundació ens ha acompanyat i ens ha donat suport.

Gràcies a tu, Elsa, hem atès i seguim atenent, centenars de dones migrades i refugiades del Raval.

Gràcies a tu, Diàlegs de Dona és avui una entitat consolidada, punt de referència per a les dones que segueixen arribant al nostre territori.

És per això, estimada Elsa, que et tindrem present cada dia…

Sempre amb nosaltres.

Gràcies.
Força a les dones!

[:es]

Hace poco más de ocho años que trabajamos en el Raval. Nacimos en el punto álgido de la crisis iniciada en el 2008, cuando muchas entidades cerraban. Los inicios fueron difíciles. Teníamos una cincuentena de mujeres en las aulas de acogida, pero ni un solo euro. Cuando más incierta era nuestra continuidad, apareció la Fundación Nando & Elsa Peretti, que se interesó por nuestro trabajo y decidió apostar por Diàlegs de Dona. Es así como recibimos la primera subvención. Desde aquel momento, la Fundación nos ha acompañado y apoyado.

Gracias a ti, Elsa, hemos atendido y seguimos atendiendo, a cientos de mujeres migradas y refugiadas del Raval.

Gracias a ti, Diàlegs de Dona es hoy una entidad consolidada, punto de referencia para las mujeres que siguen llegando a nuestro territorio.

Es por esto, querida Elsa, que estarás presente cada día…

Siempre con nosotras.

Gracias.
¡Fuerza a las mujeres!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *