[:ca]Preparem Sant Jordi[:es]Preparamos San Jorge[:]

abr. - 21
2021

[:ca]Preparem Sant Jordi[:es]Preparamos San Jorge[:]

[:ca]Fem setmana cultural. A totes les aules parlem de llibres, llibres d’aquí i d’allà… de poesia, novel·la, pensament… d’arreu perquè som dones d’arreu. Coneixem i donem a conèixer, ens enriquim i aprenem molt. Estem realitzant un bonic mural al·lusiu a la diada de Sant Jordi amb punts de llibre i recomanacions de lectura. A més a més, professores i alumnes preparem la representació de la Llegenda.
La Covid ens obliga a celebrar aquest important dia de portes endins, però nosaltres seguim…

Fem cultura, fem interculturalitat.

[:es]Dedicamos la semana a la cultura y a la tradición. En todas las aulas hablamos de libros, libros de aquí y de allá… de poesía, novela, pensamiento… de todas partes porque somos mujeres de todas partes. Conocemos y damos a conocer, nos enriquecemos y aprendemos mucho. Estamos realizando un bonito mural alusivo a la fiesta de San Jorge con puntos de libro y recomendaciones de lectura. Además, profesoras y alumnas preparamos la representación de la Leyenda.

La Covid nos obliga a celebrar este importante día de puertas adentro, pero nosotras seguimos haciendo cultura y haciendo interculturalidad.

 [:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *