[:ca]Participem: Festa de la Mercè 2019[:es]Participamos: Fiesta de la Mercè 2019[:]

oct. - 26
2019

[:ca]Participem: Festa de la Mercè 2019[:es]Participamos: Fiesta de la Mercè 2019[:]

[:ca]Un any més, Diàlegs de Dona ha participat en la gran festa de Barcelona dins de l’espai: Associa’t a la Festa, on les entitats i la ciutadania barcelonina es troben en un espai festiu per celebrar i compartir la gran riquesa i els valors de l’associacionisme de la ciutat.

En mig de la Plaça Catalunya es trobava la carpa groga d’activitats, i Diàlegs de Dona va estar tota la tarda del diumenge 22 de setembre amb els tallers de tatuatge de mehendi i henna. Unes 500 persones van gaudir dels nostres tallers en un ambient molt proper, amb la possibilitat d’interactuar amb dones d’altres cultures (Pakistan, Bangladesh, Índia i Marroc).

 [:es]Un año más, Diàlegs de Dona ha participado en la gran fiesta de Barcelona dentro del espacio: Associa’t a la Festa, donde las entidades y la ciudadanía barcelonesa se encuentran en un espacio festivo para celebrar y compartir la gran riqueza y los valores del asociacionismo de la ciudad.

En medio de la Plaza Cataluña se encontraba la carpa amarilla de actividades, y Diàlegs de Dona estuvo toda la tarde del domingo 22 de septiembre con los talleres de tatuaje de mehendi y henna. Unas 500 personas disfrutaron de nuestros talleres en un ambiente muy próximo, con la posibilidad de interactuar con mujeres de otras culturas (Pakistán, Bangladesh, India y Marruecos).

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *