[:ca]Participem a l’EdHack Raval[:es]Participamos en el EdHack Raval[:]

nov. - 30
2017

[:ca]Participem a l’EdHack Raval[:es]Participamos en el EdHack Raval[:]

[:ca]‪Neix l’EdHack Raval!!! A Diàlegs de Dona ens comprometem amb l’educació al barri del Raval, per això vam participar en la presentació de l’EdHack Raval, un laboratori d’innovació per transformar l’educació al barri. En l’acte, organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Tot Raval, es van presentar els objectius del projecte, el model d’innovació i les properes passes.

El projecte té 4 grans reptes: personalitzar l’aprenentatge, acompanyar en les transicions educatives, enfortir les famílies perquè siguin motors de millora educativa i connectar els actors educatius del barri. Aquí us deixem un vídeo on s’explica un dels 4 projectes en el que nosaltres hi participem activament.

[:es]‪Nace EdHack Raval!!! En Diàlegs de Dona nos comprometemos con la educación del barrio del Raval, por eso hemos participado en la presentación del EdHack Raval, un laboratorio de innovación para transformar la educación en el barrio. En el acto, organizado por la Fundació Jaume Bofill y la Fundació Tot Raval, se presentaron los objetivos del proyecto, el modelo de innovación y los próximos pasos.

El proyecto tiene 4 grandes retos: personalizar el aprendizaje, acompañar en las transiciones educativas, fortalecer las familias para que sean motores de mejora educativa y conectar los actores educativos del barrio. Aquí os dejamos un vídeo donde se explica uno de los 4 proyectos en el que participamos activamente.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *