Medallas d’honor de la ciutat de Barcelona 2022

May - 27
2022

Medallas d’honor de la ciutat de Barcelona 2022

El dijous 19 de maig el Plenari del Consell de Districte de Ciutat Vella atorgà les medalles d’honor de la ciutat de Barcelona a l’Escola Baixeres i a la nostra coordinadora, Mercè Amor, com a activista compromesa amb el Raval.

L’enhorabona. Molt merescudes totes dues distincions!!

La presidenta de la nostra associació, Fàtima Ahmed, ha volgut dedicar unes paraules de felicitació per la Mercè:

“Com a cofundadora de Diàlegs de Dona, vull compartir amb vosaltres la meva felicitació a una gran i estimada amiga, companya de lluites incansables; la Mercè Amor. Per a mi és una gran dona, un exemple a seguir, amb una qualitat humana indescriptible, sempre tan compromesa i tan pròxima a tothom. Tinc la gran sort de compartir moments de creació d’un projecte com el de Diàlegs de Dona, on la solidaritat i la sororitat entre dones és pura màgia femenina.

Gràcies, amiga meva, per donar-me l’oportunitat d’aprendre i créixer amb tu durant aquests 20 anys, Gràcies per contagiar-me aquesta passió pel treball amb les dones i per tot el que ens hem anat trobant pel camí, però sobretot, gràcies per les mil i una il·lusions compartides i les que encara ens queden per compartir juntes!!!”

Així mateix, la Mercè Amor ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut aquests dies:

“Gràcies, gràcies i mil gràcies a totes aquelles persones que m’heu considerat mereixedora d’aquest reconeixement, reconeixement que faig extensiu a la meva estimada amiga Fàtima Ahmed, cofundadora de Diàlegs de Dona, a totes les nostres companyes d’equip, a les voluntàries i a totes les dones migrants per la seva confiança i per tot el que ens ensenyen dia a dia. Gràcies també a la Nando and Elsa Peretti Foundation que, en els nostres inicis, va creure en nosaltres, ens va donar suport, i va permetre que Diàlegs de Dona esdevingués el que és avui: una entitat referent per les dones, que treballa amb i per les dones.

Gràcies a totes per les vostres precioses paraules,… em trobo permanentment emocionada. Com sempre, seguiré endavant. Seguirem endavant. Força dones!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *