[:ca]La nostra força: el treball en xarxa[:es]Nuestra fuerza: el trabajo en red[:]

març - 31
2021

[:ca]La nostra força: el treball en xarxa[:es]Nuestra fuerza: el trabajo en red[:]

[:ca]Durant el mes de març, en col·laboració amb l’Ajuntament de Districte, s’ha realitzat una sessió informativa sobre les preinscripcions escolars pel curs 2021-2022. Per evitar que la barrera idiomàtica sigui motiu d’exclusió, han vingut dues mediadores culturals que han facilitat la comunicació. Posteriorment, des de l’entitat, hem ajudat les dones que ho han sol·licitat a fer les preinscripcions en línia.

D’altra banda, també amb mediadora, s’han realitzat les tres primeres xerrades-taller “Embaràs i Part” impartides per una llevadora de l’Hospital del Mar. Durant el mes d’abril seguirem fent més sessions.

Informant empoderem les dones!

[:es]Durante el mes de marzo, en colaboración con el Ayuntamiento de Distrito, se ha realizado una sesión informativa sobre las preinscripciones escolares por el curso 2021-2022. Para evitar que la barrera idiomática sea motivo de exclusión, han venido dos mediadoras culturales que han facilitado la comunicación. Posteriormente, desde la entidad, hemos ayudado a las mujeres que lo han solicitado a hacer las preinscripciones en línea.

Por otro lado, también con mediadora, se han realizado las tres primeras charlas-taller “Embarazo y Parto” impartidas por una comadrona del Hospital de Mar. Durante el mes de abril seguiremos haciendo más sesiones.

¡Informando empoderamos a las mujeres!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *