[:ca]Inaugurem la nostra I Mostra de Ceràmica[:es]Inauguramos nuestra I Muestra de Cerámica[:]

març - 01
2022

[:ca]Inaugurem la nostra I Mostra de Ceràmica[:es]Inauguramos nuestra I Muestra de Cerámica[:]

[:ca]Interactuem i participem amb els equipaments culturals del barri.

Després de realitzar una sèrie de tallers d’introducció a la ceràmica, iniciats el mes d’octubre, finalment aquí tenim el magnífic resultat. Gràcies a la iniciativa de l’Associació de Ceramistes de Catalunya, amb la col·laboració de l’Escola Massana que ens va cedir l’espai, i gràcies a la Matilde i al Marc, deu alumnes de Pakistan, Bangladesh, Índia i Marroc van descobrir les possibilitats creatives del fang. Totes esperen repetir l’experiència i davant les fantàstiques peces que s’exposen moltes altres volen iniciar-se. Tant de bo sigui possible!

Aquí teniu unes paraules de la Jyoti de l’Índia, que molt emocionada va parlar de la seva experiència: “Todas las mujeres queríamos modelar las mejores formas llenarlas con los más bellos colores como queremos que sea nuestra vida personal. ¡He sido muy feliz, gracias!”

[:es]Interactuamos y participamos con los equipamientos culturales del barrio.

Después de realizar una serie de talleres de introducción a la cerámica, que empezamos en el mes de octubre, finalmente aquí tenemos el magnífico resultado. Gracias a la iniciativa de la Associació de Ceramistas de Catalunya, con la colaboración de la Escola Massana que nos cedió el espacio, y gracias a Matilde y a Marc, diez alumnas de Pakistán, Bangladesh, India y Marruecos descubrieron las posibilidades creativas del barro. Todas esperan repetir la experiencia y ante las fantásticas piezas que se exponen en nuestra entidad, otras muchas quieren iniciarse. ¡Ojalá sea posible!

Aquí tenéis unas palabras de Jyoti de India, que muy emocionada habló de su experiencia: “Todas las mujeres queríamos modelar las mejores formas y llenarlas con los más bellos colores como queremos que sea nuestra vida personal. ¡He sido muy feliz, gracias!”

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *