[:ca]III Jornada “Bones pràctiques amb immigració i interculturalitat”[:es]III Jornada “Buenas prácticas inmigración e interculturalidad”[:]

des. - 01
2018

[:ca]III Jornada “Bones pràctiques amb immigració i interculturalitat”[:es]III Jornada “Buenas prácticas inmigración e interculturalidad”[:]

[:ca]Sota el títol  Conèixer i compartir trajectòries de vida, l’Associació Atlàntida ha organitzat, a l’Espai Francesca Bonnemaison, una Jornada molt interessant a la qual ha participat la nostra entitat. Hem sentit testimonis de vida, de persones que van migrar a la nostra ciutat. Són testimonis durs i a la vegada esperançadors, són uns molt bons exemples d’esforç i de superació.

Un cop més, Diàlegs de Dona visibilitza trajectòries d’èxit de dones migrades que han participat en el nostre projecte. Felicitats Atlàntida!

[:es]Bajo el título Conocer y compartir trayectorias de vida, la Asociación Atlàntida ha organizado, en el Espacio Francesca Bonnemaison, una jornada muy interesante en la cual ha participado nuestra entidad. Hemos escuchado testimonios de vida, de personas que emigraron a nuestra ciudad. Son testigos duros y a la vez esperanzadores; son unos muy buenos ejemplos de esfuerzo y de superación.

Una vez más, Diàlogos de Dona visibiliza trayectorias de éxito de mujeres inmigrades que han participado en nuestro proyecto. ¡Felicidades Atlàntida!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *