[:ca]Hem iniciat el curs 2021-2022[:es]Hemos empezado el curso 2021-2022[:]

oct. - 07
2021

[:ca]Hem iniciat el curs 2021-2022[:es]Hemos empezado el curso 2021-2022[:]

[:ca]Totes les aules d’acollida sociolingüística plenes!

El dia 27 de setembre vam obrir les aules d’acollida. Aquest any, amb la corba de la Covid-19 millorada però seguint les mesures recomanades per Salut, hem pogut inscriure a més alumnes. Enguany tenim matriculades a 258 dones majoritàriament de Bangladesh però també de Pakistan, Índia, Marroc i d’altres nacionalitats.

També hem obert el Punt d’Atenció, informació i acompanyament a la dona, que ens està funcionant molt bé, i el Casalet infantil per a nens i nenes de 6 mesos a 3 anys… Tot en marxa!

[:es]¡Todas las aulas de acogida sociolingüística llenas!

El día 27 de septiembre abrimos las aulas de acogida. Este año, con la curva de la Covid-19 mejorada, pero siguiendo las medidas recomendadas por el Departament de Salut, hemos podido inscribir a más alumnas. Este año tenemos matriculadas 258 mujeres mayoritariamente de Bangladesh, pero también de Pakistán, India, Marruecos y otras nacionalidades.

También hemos abierto el Punto de Atención, información y acompañamiento a la mujer, que nos está funcionando muy bien y el Espacio infantil para niños y niñas de 6 meses a 3 años… ¡Todo en marcha!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *