Festa Intercultural de la Dona 2015

abr. - 27
2015

Festa Intercultural de la Dona 2015

Dimecres 22 d’abril més de 260 dones, de diferents nacionalitats, van omplir el hall del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) per celebrar la gran Festa Intercultural de la Dona. Com en altres ocasions l’ambient  va ser extraordinari. Dones del Raval i d’altres indrets, d’orígens, llengües i cultures diferents gaudint plegades dels tallers de bellesa, d’un excel·lent te a la menta i d’un  espectacle realment de qualitat.

Enguany, vam tenir la gran sorpresa de rebre a l’alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias, la Regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs,  i el Dr. del CCCB Sr. Vicenç Villatoro, que van saludar i dirigir unes paraules a totes les assistents.

El nostre agraïment més sincer a les alumnes i professores de diàlegs de dona que amb tanta serietat han format part del comitè organitzador. Agraïm també, molt especialment, a les artistes que de forma desinteressada han amenitzat  la Festa amb el seu espectacle:

Immaculada Balcells (guitarra clàssica), Irene Pascual (dansa oriental), Mònica i Judith (Bollywood dance) i a Alka Mishra que, acabada d’arribar de l’Índia,  ens va oferir una mostra de Kathak dance (dansa clàssica de l’Índia i de Pakistan), mil gràcies per la vostra generositat!

Mil gràcies dones del món, i fins l’any vinent!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *