[:ca]El nostre treball en xarxa, la força de totes![:es]Nuestro trabajo en red, la fuerza de todas[:]

abr. - 06
2022

[:ca]El nostre treball en xarxa, la força de totes![:es]Nuestro trabajo en red, la fuerza de todas[:]

[:ca]Diàlegs de Dona convidada a la ràdio comunitària, Ràdio Rambles.

El programa d’avui presenta dues bones pràctiques realitzades amb alumnes de les aules d’acollida de Diàlegs de Dona i dues entitats culturals de prestigi que també tenen seu al Raval: Associació de Ceramistes de Catalunya i l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Es tracta de fer valdre, un cop més, la necessitat del treball en xarxa i de la complementarietat i els bons resultats finals.

Aprenem els uns dels altres, vivim de manera positiva la diversitat i comuniquem dos ravals molt diferents: el Raval cultural i el Raval dels col·lectius més vulnerables. Una manera més de treballar per a la inclusió social i el bon veïnatge.

[:es]Diàlegs de Dona, invitada en la radio comunitaria, Radio Ramblas.

El programa de hoy, presenta dos buenas prácticas realizadas con alumnas de las aulas de acogida de Diàlegs de Dona y dos entidades culturales de prestigio que también tienen sede en el Raval: la Associació de Ceramistes de Catalunya y la Associació de Mestres Rosa Sensat. Se trata de hacer valer, una vez más, la necesidad del trabajo en red y de la complementariedad, y los buenos resultados finales.

Aprendemos los unos de los otros, vivimos de manera positiva la diversidad y comunicamos dos Raval muy diferentes: el Raval cultural y el Raval de los colectivos más vulnerables. Una manera más de trabajar para la inclusión social y la buena vecindad.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *