[:ca]Diàlegs de Dona jurat dels Premis Francesc Candel[:es]Diàlegs de Dona jurado de los Premios Francesc Candel[:]

juny - 03
2018

[:ca]Diàlegs de Dona jurat dels Premis Francesc Candel[:es]Diàlegs de Dona jurado de los Premios Francesc Candel[:]

[:ca]Amb motiu de la pròxima edició dels Premis Francesc Candel, la nostra presidenta Fátima Ahmed, juntament amb Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, parlen en el programa “Stock de ràdio” sobre aquests gaurdons i sobre la importància de la cultura i la llengua en la construcció d’una societat inclusiva i cohesionada. Podeu escoltar el programa en aquest enllaç.

Diàlegs de dona va ser guardonada amb el Premi Francesc Candel el 2016, amb el projecte Sóc dona, sóc la teva igual. Per aquesta raó, en la nova edició de 2018, la Fátima farà de jurat d’aquests premis otorgats per la Fundació Carulla que celebren la seva XIV edició.

[:es]Con motivo de la próxima edición de los Premios Francesc Candel, nuestra presidenta Fátima Ahmed, junto con Marta Esteve, directora de la Fundación Carulla, hablan en el programa “Stock de radio” sobre estos gaurdons y sobre la importancia de la cultura y la lengua en la construcción de una sociedad inclusiva y cohesionada. Podéis escuchar el programa eneste enlace.

Diàlegs de Dona fue galardonada con el premio Francesc Candel en 2016, con el proyecto Soy mujer, soy tu igual. Por esta razón, en la nueva edición de 2018, Fátima formará parte del jurado de estos premios, otorgados por la Fundación Carulla, que celebran su XIV edición.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *