[:ca]Compromeses amb la salut de les dones[:es]Comprometidas con la salud de las mujeres[:]

maig - 12
2022

[:ca]Compromeses amb la salut de les dones[:es]Comprometidas con la salud de las mujeres[:]

[:ca]Som molt més que aules d’acollida sociolingüística… tenim un compromís ferm per avançar en el coneixement del nostre propi cos, de formar i informar sobre temes que interessen molt a les dones relacionades amb la salut i el sistema sanitari del nou país. També el nostre compromís és el treball en xarxa, per això organitzem tallers i xerrades sobre Educació Sexual i Reproductiva conjuntament amb el programa ASSIR (Atenció a la salut sexual i reproductiva) i llevadores de l’Hospital del Mar.

Molta participació de les dones. Entre d’altres, manifesten preocupació per les regles irregulars, els anticonceptius, la fertilitat, etc.

[:es]Somos mucho más que aulas de acogida sociolingüística… tenemos un compromiso firme para avanzar en el conocimiento de nuestro propio cuerpo, de formar e informar sobre temas que interesan mucho a las mujeres relacionados con la salud y el sistema sanitario del nuevo país. También nuestro compromiso es el trabajo en red, por eso organizamos talleres y charlas sobre Educación Sexual y Reproductiva conjuntamente con el programa ASSIR (Atención a la salud sexual y reproductiva) y comadronas del Hospital de Mar.

Mucha participación de las mujeres. Entre otras, manifiestan preocupación por las reglas irregulares, los anticonceptivos, la fertilidad, etc.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *