[:ca]Compromeses amb el medi ambient[:es]Comprometidas con el medio ambiente[:]

maig - 29
2019

[:ca]Compromeses amb el medi ambient[:es]Comprometidas con el medio ambiente[:]

[:ca]Cada any en aquestes dates, tenint en compte que el dia 17 de maig és el Dia Mundial del Reciclatge i que el 5 de Juny és el Dia Mundial del Medi Ambient, aprofitem per treballar aquests temes amb les alumnes.

Amb un bon material visual i didàctic, hem reflexionat juntes i ens hem apropat una mica a la situació mundial en matèria mediambiental: cap a on va el nostre planeta?, Quin món deixarem als nostres fills i néts? Què podem fer cadascuna de nosaltres? Posteriorment, hem treballat la importància del reciclatge de residus per a frenar l’impacte nefast que aquests tenen en el medi ambient.

Seguim i seguirem compromeses en la sensibilització!

[:es]Cada año en estas fechas, teniendo en cuenta que el día 17 de mayo es el Día Mundial del Reciclaje y que el 5 de junio es el Día Mundial del Medio Ambiente, aprovechamos para trabajar estos temas con las alumnas.

Con un buen material visual y didáctico, hemos reflexionado juntas y nos hemos acercado un poco a la situación mundial en materia medioambiental: ¿hacia dónde va nuestro planeta?, ¿qué mundo dejaremos a nuestros hijos y nietos? ¿qué podemos hacer cada una de nosotras? Posteriormente, hemos trabajado la importancia del reciclaje de residuos para frenar el impacto nefasto que estos tienen en el medio ambiente.

¡Seguimos y seguiremos comprometidas en la sensibilización!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *