[:ca]Arriba la Festa de Tots Sants a les aules[:es]Llega la fiesta de Todos los Santos[:]

oct. - 30
2020

[:ca]Arriba la Festa de Tots Sants a les aules[:es]Llega la fiesta de Todos los Santos[:]

[:ca]Mentre ens donin permís, les aules d’acollida segueixen obertes, tot seguint escrupolosament les mesures de seguretat.

Les nostres alumnes representen a moltes famílies vulnerables que es troben desconcertades i angoixades per la situació que estem patint. Necessiten, més que mai, trobar la nostra associació oberta, ja que per a elles és un punt de referència que els hi dóna serenitat i on troben resposta als seus dubtes.

Així, seguint el nostre programa de “Coneixem la cultura i tradicions de la nova societat”, a les classes i al Casalet infantil, estem treballant la Festa de Tots Sants, parlem de la castanyera, de panellets i moniatos i, com no pot ser d’una altra manera, la tardor!

Tot i el confinament, us desitgem una bona Castanyada. Molts ànims i cuideu-vos!

[:es]Mientras nos den permiso, las aulas de acogida siguen abiertas, siguiendo escrupulosamente las medidas de seguridad.

Nuestras alumnas representan a muchas familias vulnerables que se encuentran desconcertadas y angustiadas por la situación que estamos sufriendo. Necesitan, más que nunca, encontrar nuestra asociación abierta, puesto que para ellas es un punto de referencia que les da serenidad y donde encuentran respuesta a sus dudas.

Así, siguiendo nuestro programa de “Conocemos la cultura y tradiciones de la nueva sociedad”, en las clases y en el Casalet infantil, estamos trabajando la Fiesta de Todos los Santos, hablamos de la castañera, de panellets y boniatos y, como no puede ser de otro modo, del otoño.

A pesar del confinamiento, os deseamos una buena Castañada. ¡Muchos ánimos y cuidaos!

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *